Comarques en Mayo: Turisme Rural Valéncia

Comarques en Mayo: Turisme Rural Valéncia

1007
Bárbara Gurrea y Saray Más junto con la alcaldesa de Godella, Eva Sanchís - Turisme Rural Valéncia

Seguint la llínea d’atres semanes, Comarques ha continuat viajant pels pobles de les comarques valencianes i gojant de les seues virtuts, ya siga el seu patrimoni o les seues gents. Les comarques que es varen visitar a través dels micròfons de News FM varen ser: l’Horta Nord, l’Horta Oest i Camp de Morvedre. Per a començar en la programació de maig, el dilluns 4 vàrem tindre el plaure de rebre a Eva Sanchís, alcaldesa de Godella que va destacar la densa població creixent en les afores del caixco urbà i les activitats culturals que s’estan portant a terme en el municipi. Ademés en la segona part del programa, en ‘Espai de rutes’ vàrem poder saber una miqueta més dels 13 documentals que ha elaborat la Diputació de Valéncia sobre els Parages Naturals, de la mà del diputat de Mig ambient, Salvador Enguix.

El dimarts 5 va estar en nosatres l’alcaldesa de Paterna, Elena Martínez, parlant maravelles del seu municipi del que cal destacar el seu patrimoni cultural i les seues festes molt vinculades als fòcs i la pólvora. En el segon bloc nos va acompanyar Vicente Gallent, per a l’espai ‘Empresaris pel món’, en el que va compartir en els oients la seua exportació de ventre natural en la que s’elaboren diferents productes en Europa i en fàbriques establides en China i Turquia.

El dimecres 6 viagem fins a Quart dels Valls, de la mà de la seua alcaldesa Pilar Álvarez que nos va acostar al turisme rural Valéncia creixent d’este municipi, en llocs tan representatius com la Font. Despuix gogem en ‘Festes i costums’ del programa de festes de Yátova contades per Felipe de l’Amo, Regidor de Festes, dividides en dos fins de semana, dedicades a Sant Isidro en bous i gastronomia.

El dijous 7 es va fer gojar als oients en la intervenció de l’alcalde de Manises, Francisco Esquerre, breçol mundial de la ceràmica, en un important valor tant en el seu municipi com en diferents racons del món i de lo que presumixen molt orgullosos els “maniseros”. Per a finalisar el programa, en ‘Gastronomia’, invitem a la gent a que s’acostara a Dénia per a gojar de la seua fira ‘Dénia, peix i mar’ que se celebrava eixa fi de semana. Ací va intervindre Francisco Vicente Signes, Regidor d’Agricultura i Peixca, Servicis i Manteniment.

Per a tancar la semana, el divendres 8 va estar en Comarques Enrique Ortí, alcalde de Chirivella, que va compartir les tradicions del poble colindant en Valéncia. I per a terminar, gogem en ‘Escapades rurals’ de la intervenció de Mari Navarro, propietària de RuralCastell, un alberc en Torres Torres.

ARTÍCULOS SIMILARES

SIN COMENTARIOS

Deja una respuesta