AP7

AP7 és el nou programa de NewsFM que té en l’actualitat el seu eix fonamental. Tot allò que siga notícia és sinònim d’obrir-lo. A partir d’ahí tots els atres temes que mereixquen ser analisats, debatuts i exposts damunt la taula anirem traent-los un a un. I si cal buscar fòra els artífexs de la notícia, aixina ho farem.

El programa pren nom de la via de comunicació que des del nort fins al sur ens vertebra com a valencians. Pot ser debades o de peage. Pero aglutina la costa i l’interior. I les eixides, les estacions de servici… etc. donen molt de joc a l’hora de reivindicar, ‘castigar’, enaltir… tot lo que els nostres colaboradors creuen adequat.

Cada dia, de dilluns a divendres, de 20 a 21h, de la mà del presentador, fem un viage junts per la nostra terra. Per ara, el combustible el posem nosatres. En la seua fidelitat i participació, el tàndem està assegurat.

¡Donen-se pressa, estiguen a l’aguait, que en no res, passem a per vostés!

Podcasts

26jeleccionsgenerals

643
El programa AP7 se emite de 20 a 21 horas en directo de lunes a viernes. Presentado por Fran Raga.  Es un programa magazine...

772
En AP7 de este 23 de junio de 2015 se trató en profundidad del Accidente del Metro de Valencia en la estación de Jesus...


Francisco Raga Sáez, nacido en Massanassa (Valencia), el 1 de diciembre de 1992. Graduado en Derecho por la Universitat de Valencia en el año 2015 y postgraduado en el Máster de Abogacía por la misma Universitat. Interesado en el mundo de la política, ha realizado diversos trabajos en el mundo de la comunicación política, llegando a ser responsable de comunicación de Unión Progreso y Democracia (UPYD) en la Comunitat Valenciana y especialmente en la comarca de L’Horta. Actualmente es redactor de los periódicos digitales Valencia News, Alicante News y Elche News y dirige y presenta dos tertulias de actualidad política, social y económica que se llevan a cabo diariamente en NewsFM, la radio de NewsGrup. La primera de ellas, Bon Dia Valencians, convoca a diputados nacionales, politólogos, abogados, empresarios,profesores y periodistas, cada mañana, para analizar la actualidad del momento. La segunda, ‘AP7’, tiene mayormente un carácter más analítico, es por ello que cuenta con profesionales del mundo de la medicina, las ciencias jurídicas, las ciencias sociales y también políticos, en una clara intención de aportar un punto de vista técnico a la situación política, social y económica de la Comunitat Valenciana y de España.

diciembre 2017
L M X J V S D
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Anal